SVE ŠTO VAM TREBA ZA NARUČITI ANIMIRANI FILM

Samo kod nas imate priliku  naručiti kratki animirani film kao poklon.  Danas kad na internetu dominiraju društvene mreže može biti vrlo atraktivan materija. Buduću da je u animiranom filmu skoro sve moguće, samo je stvar mašte naručioca. Vama dragoj (možda manje dragoj) osobi poklonite crtani animirani film u kojem se ta osoba može družiti sa nekom iz domaćeg i svjetskog  jet seta, sa izmišljenim likovima, političarima, životinjama, insektima, strojevima, putovati kroz vrijeme i sve drugo što vam može pasti na pamet.

S obzirom da je izrada animiranog filma zahtjevnija radnja, ozbiljni naručioci kad dvaput razmisle trebaju poslati što više kvalitetnih fotografija,  isto kao i za karikature.

Detaljniji opis zamišljene radnje, nešto kao kratki scenarij. I po mogućnosti tonski zapis glasa osobe koja je predmet obrade, ako je potrebno i drugih osoba koje se pojavljuju u filmu. Druga je mogućnost da mi snimimo ton prema zapisanom dijalogu.

 

Radi se o isključivo crtanom animiranom filmu, digitalno koloriranom. Što ne znači da u samom filmu nisu moguće razne kombinacije sa realnim videom i fotografijama, ušminkane prigodnim  specijalnim efektima.

Cijena izrade se formira prema trajanju i zahtjevnosti radnje u filmu.